Webshop informatie

Hieronder kunt u informatie lezen over betalingen, garanties, leveringen en retouren.

Betalen

Bij onze webshop kunt u betalen met iDEAL. U betaalt zo met uw eigen vertrouwde bankomgeving. Het betaalde bedrag wordt overgemaakt naar Pay.nl. Deze partij zorgt voor een correctie afhandeling van de betaling. Dit houdt in dat het geld pas na zeven dagen door ons ontvangen wordt. Stuurt u het product binnen zeven dagen terug, dan kunnen wij u met een druk op de knop terugbetalen.

Het is niet mogelijk bestelde producten in onze winkel op te halen of af te rekenen.

Garantie

Voor de garantie op uw product kunt u gewoon bij ons in de winkel terecht. Wij hanteren dezelfde service voor online gekochte producten als we doen voor producten die in onze winkel zijn gekocht.

De standaard garantieperiode is 24 maanden. Garantie geldt bij horloges alleen voor het uurwerk.

Is uw product defect? Neem dan contact met ons op voor een correcte afhandeling.
Bij problemen zoeken we altijd naar een oplossing die voor beide partijen bevredigend is.

Levering

Al onze producten worden verzonden vanuit een centraal magazijn. Zo hebben we altijd alles op voorraad en kunnen we snel leveren. Uw bestelling komt direct binnen bij het centraal magazijn. Wij handelen niet zelf uw order af. De levering vindt plaats binnen drie tot vijf werkdagen.

Koopt u voor meer dan € 60,- dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Bij bedragen onder de € 60 brengen wij € 6,75 verzendkosten in rekening.