Nieuwsbrief

‘De beste moeders herken je aan de liefste kinderen’ zo luidt een aloud gezegde. Ja, het is weer bijna moederdag. Dé dag om te laten zien hoe veel u uw moeder nu eigenlijk waardeert. En hoe kan u dit beter laten zien dan met een prachtig sieraad? Verras uw moeder of vrouw met een prachtig sieraad van Horlogerie van Manen.

Kortingsactie Koningsdag

Viert u dit jaar ook Koningsdag? Naast een prachtige koningsdag is het meestal de volgende dag uit met de pret. Maar niet bij Horlogerie van Manen. Wij hebben speciaal voor u een Koninklijke Kortingsactie op de ‘day after’. Komt u langs om te profiteren van onze magistrale kortingen?

Horlogerie van Manen de dag na Koningsdag een speciale kortingsactie voor u: Bij aankoop van minimaal 100 euro krijgt u 20 euro korting. Bij aankoop van minimaal 200 euro krijgt u 40 euro korting en bij aankoop van minimaal 500 euro krijgt u zelfs 100 euro korting. Op Koningsdag zijn wij gesloten en deze actie is geldig op 28 april. *

*Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Flaneer met Koningsblauw TiSento als nooit tevoren

Koningsblauw gefacetteerde stenen en een zilveren slot ingezet met zirkonia’s. Typisch TiSento. TiSento pakt deze lente weer uit met een prachtige collectie. Viert u Koningsdag met deze armband? Deze armband is nu verkrijgbaar bij Horlogerie van Manen en ook nog eens in prijs verlaagd (zolang de voorraad strekt).

Deze armband is met haar met haar koningsblauwe gefacetteerde stenen en een zilveren sluiting ingezet met zirkonia’s een armband waarmee u Koningsdag en komende zomer wil schitteren. Daarbij is niet alleen een mooie armband, maar ook nog eens een eentje met een mooie prijs. Bij Horlogerie van Manen is deze armband nu verkrijgbaar van €79,- voor €59,-. Combineer deze armband ook met de ringen van TiSento om zo optimaal voor de dag te komen. Wat is er nu leuker dan een prachtig sieradenset van TiSento bij elkaar te sparen?

Nieuwe voorjaarscollectie. Schitterend minimalistisch

De lente: Het fragiele seizoen tussen koud en warm, regen en zon. Bij een prachtig seizoen hoort natuurlijk ook een prachtige collectie sieraden. Het fragiele, vrolijke en minimalistische van de lente heeft Horlogerie van Manen schitterend verwerkt in de nieuwe collectie. Haalt u de lente in huis?

Horlogerie van Manen presenteert u dit voorjaar weer een prachtige nieuwe collectie sieraden. Deze gouden en zilveren sieraden, met of zonder diamant, blinken uit door hun stijlvolle maar minimalistische design. Ook is bij deze nieuwe collectie combineren heel goed mogelijk. Wat dacht u van een stijlvol collier met bijpassend setje oorhangers? Of, misschien wel nog beter, een collier met bijpassende ring, setje oorstekers en ook nog eens een armband. Laat u inspireren door de lente met deze nieuwe collectie schitterende sieraden.

Bekijk hier de brochure.

R&C: Be like Meghan

Steel harten en breng mensen in vervoering met deze gouden ring met drie diamanten. Met deze ring om uw vinger bent u klaar voor elke gelegenheid.

Prinsessen zijn iconen en iedereen wil diep in zijn hart wel een prinses zijn. Herinnert u zich nog de beroemde verlovingsring van Meghan Markle? Vandaag worden met deze ring dromen werkelijkheid bij Horlogerie van Manen. Uitgevoerd in 14 karaat witgoud met drie verschillende diamanten is dit de ring waar u harten mee steelt en mensen in vervoering brengt. Met deze ring om uw vinger bent u klaar voor elke gelegenheid.

Ebel Sport Classic Mini, dare to be dainty

Durf sierlijk te zijn. Dit is de boodschap die EBEL aan u probeert mee te geven. In een wereld waarin iedereen zoveel op elkaar lijkt kan u de uitzondering zijn. Als er één horloge sierlijk is dan is het wel deze EBEL Sport Classic mini. Flaneer als nooit tevoren met dit prachtige vrouwelijke model EBEL.

De EBEL Sport Classic mini is een glamoureuze versie van de al even legendarische Sport Classic. EBEL speelt in op de trend in de wereld van horlogemakers dat vrouwenhorloges klein en vrouwelijk moeten zijn. Dit is precies de EBEL Sport Classic mini. Het horloge is stijlvol en retro chic met haar prachtige met goud afgewerkte kast met daarin diamanten, de parelmoeren wijzerplaat en haar zo voor EBEL kenmerkende Wave band. Met dit horloge steelt u mannenharten als nooit tevoren.

Laat uw moeder stralen met Pandora

Slechts één keer in het jaar krijgen moeders wat ze echt verdienen: Moederdag. Een dag om uw moeder/vrouw eens goed in de watten te leggen en te verrassen met de leukste cadeautjes. Dit kan bijvoorbeeld uitstekend met Pandora. Laat u uw moeder stralen met Pandora?

Heeft u wel eens in de gaten hoe bijzonder moeders eigenlijk zijn? Pandora weet wat moeders verdienen. Daarom heeft Pandora een echter Moederdagactie voor Moederdag. Wat dacht u van een prachtig setje zilveren oorsieraden in combinatie met een bijpassende mooie armband en/of een zilveren collier met hanger en bijpassend set oorsieraden? Verras uw moeder en profiteer ook nog eens van de speciale Moederdagprijs. Het sieraden set is nu verkrijgbaar voor €69,- in plaats van €94,- of €99,- in plaats van €109,-. Laat u uw moeder stralen met Pandora?

My iMenso. Forever yours, always new

Forever yours, always new. Hoe kan u uw liefde voor uw moeder of vrouw elk jaar opnieuw laten blijken? Juist, op Moederdag. Geen dag in het jaar is bij uitstek zo geschikt om haar een hele dag te verwennen en te verrassen met cadeautjes. En waarmee kan dat nou beter dan met My iMenso?

My iMenso heeft voor het nieuwe voorjaar een speciale actie. U krijgt nu bij aankoop van een medaillon gratis een prachtige hart insignia cadeau. Hoe kan u uw dierbare beter verrassen dan met een hart, het teken van liefde? Natuurlijk is het ook gewoon een prachtig sieraad om in het nieuwe voorjaar mee te schitteren. Pak eens uit deze dagen en verwen uzelf, uw partner óf uw moeder met de prachtige sieraden van My iMenso.