Nieuwsbrief

DO Moederdag met Pandora

Er is maar één dag in het jaar waarop alle moeders eindelijk krijgen wat ze écht verdienen: Moederdag. Natuurlijk moet deze dag uitgebreid gevierd worden. Pandora staat dit seizoen in het teken van de ‘DO attitude’. DO shine, DO Moederdag. Laat deze Moederdag zien waarom uw moeder de beste en liefste moeder is en bezorg haar samen met Pandora een onvergetelijke dag. Om u hierbij te helpen heeft Pandora voor Moederdag een speciaal cadeau voor u. Tot en met Moederdag krijgt u van ons bij aankoop vanaf €149,- een limited edition armband ter waarde van €69,- cadeau! Vier Moederdag met Pandora en verras uw moeder met de prachtige sieraden van Pandora.

Classic Petite: Daniel Wellingtons nieuwe icoon

Daniel Wellington introduceert een nieuw icoon: De Daniel Wellington Classic Petite. Gemaakt door iconen, voor iconen. Zoals elk seizoen heeft Daniel Wellington ook dit seizoen weer een prachtig nieuwe model geïntroduceerd. Begin de zonnige dagen goed met de schitterende nieuwe modellen. Doordat de horloges in verschillende modellen verkrijgbaar zijn, is er voor iedereen wel een passend model aanwezig. De horloges zijn verkrijgbaar in rosé met zwarte wijzerplaat, rosé met witte wijzerplaat, zilverkleurig met zwarte wijzerplaat en zilverkleurig met witte wijzerplaat. Door de speciale zachte en lichte Mesh-band zit het horloge altijd comfortabel om uw pols, wat zorgt voor optimaal gebruikerscomfort. Geef je look-of-the-day een extra impuls en wees de ster op kantoor én borrel met de Classic Petit horloges van Daniel Wellington.

Voorjaar en Zomer: een nieuwe collectie

Natuurlijk wilt u er deze zonnige dagen weer prachtig uitzien. Daarom introduceert Horlogerie van Manen haar nieuwe collectie Voorjaar en Zomer. Een nieuwe collectie vol prachtige gouden en zilveren sieraden. Wat te denken van schitterende oorhangers met zoetwaterparels of moderne oorhangers? Of heeft u liever colliers met verschillende soorten hangers van klassiek tot modern en klassieke gouden ringen met diamant? Horlogerie van Manen heeft het allemaal in de nieuwe collectie Voorjaar en Zomer. Wij zorgen dat u er deze seizoenen weer prachtig uitziet.

Bekijk hier de brochure.

Verras uw moeder met goud en diamant

Het is maar één dag in het jaar Moederdag. Eén dag waarop u echt de kans krijgt om uw moeder te verwennen. Horlogerie van Manen heeft ook aan uw moeder gedacht. Daarom hebben wij deze Moederdag een speciale aanbieding. Geniet van deze unieke dag in het jaar en verras uw moeder met een prachtige gouden, witgouden of roségouden ring met diamanten. Tijdloos maar elegant, chic maar toch eenvoudig, deze ringen zijn geschikt voor elke gelegenheid en kunnen moeiteloos gecombineerd worden met andere sieraden. Uw moeder verdient diamant, geef uw moeder wat zij verdient!

    G-Shock Gulfmaster: Gemaakt voor momenten waarin u boven uzelf moet uitstijgen

    De Gulfmaster voelt zich thuis op de moordende golven van de oceaan. De functies van het horloge zijn gemaakt volgens maritieme eisen en kunnen elk natuurgeweld aan. Functies zoals digitaal kompas, luchtdruktendensmeter en maandstand helpen bij het oriënteren onder de meest bizarre omstandigheden. Daarom maakt de reddingsbrigade om hun veeleisende werk te kunnen doen gebruik van de G-Shock Gulfmaster: gemaakt voor de momenten waarin mensen boven zichzelf moeten uitstijgen. Tijd voor een horloge wat u niet in de steek zal laten ondanks de meest barre omstandigheden? Geniet u van de ultieme samensmelting van kracht, robuustheid en precieze tijdmeting? Dan is de G-Shock Gulfmaster het horloge voor u, vanaf nu verkrijgbaar bij Horlogerie van Manen

    Ti Sento maakt u klaar voor het nieuwe seizoen

    Mei, dé maand om er op uit te gaan. Na de donkere dagen van de winter zijn eindelijk de warmere dagen aangebroken. Ti Sento begrijpt uw drang om naar buiten te gaan, om de zon weer te zien schijnen en de frisse geuren in te kunnen ademen. Natuurlijk moet u er dan wel op uw best uitzien. Daarom introduceert Ti Sento – Milano een geheel nieuwe collectie, de Collaborazione collectie, met als thema’s Liberation, Embrace en Combine. Combineer eindeloos met de grote collectie vol verschillende sieraden in frisse pasteltinten. Een collectie die uw outfit compleet maakt.