Nieuwsbrief

MeisterSinger City edition Veenendaal

Afgelopen jaar heeft Horlogerie van Manen de eer gehad om in samenwerking met Meistersinger een speciale City Edition Veenendaal te ontwikkelen. De horloges waren exclusief verkrijgbaar bij Horlogerie van Manen maar inmiddels zijn de prachtige, aan Veenendaal gewijde horloges uitverkocht.

Afgelopen jaar heeft Horlogerie van Manen de eer gehad om in samenwerking met Meistersinger een speciale City Edition Veenendaal te ontwikkelen. Een speciale, in beperkte oplage geproduceerde Meistersinger met op de achterkant van het horloge de skyline van Veenendaal. De prachtige Meistersinger horloges met een diameter van 43 mm en uitgerust met een vintage leren band zijn verrijkt met de meest prominente gebouwen uit Veenendaal. Daarnaast zijn de horloges op de achterkant genummerd met hun eigen productienummer. De horloges waren exclusief verkrijgbaar bij Horlogerie van Manen maar inmiddels zijn de prachtige, aan Veenendaal gewijde horloges uitverkocht.

Actie black friday 23 november 2018

Komende vrijdag 23 november 2018 is het weer Black Friday bij Horlogerie van Manen. De hele dag door profiteert u van kortingen oplopend tot wel 100 euro.

Komende vrijdag 23 november 2018 is het weer Black Friday bij Horlogerie van Manen. De hele dag door profiteert u van kortingen oplopend tot wel 100 euro. Bij een minimale besteding van 100 euro krijgt u 20 euro korting, bij minimale besteding van 200 euro krijgt u 40 euro korting en bij een minimale besteding van 500 euro krijgt u zelfs 100 euro korting! Profiteert u deze Black Friday van de torenhoge kortingen bij Horlogerie van Manen?

TiSento: Schitterende najaarskleuren en een unieke collectie

Ga op reis in de collectie van TiSento en ontdek de nu al iconische hangers van TiSento. Kies het mooiste collier, de mooiste hangers en creëer uw eigen verfijnde look. Mix en match de verschillende hangers op uw eigen manier om uw persoonlijke sieraad te krijgen.

 TiSento blijft ook ons nog steeds verrassen met prachtige nieuwe sieradenlijnen. Ook dit najaar verrast TiSento met een collectie vol schitterende najaarskleuren, mooie volle hangers en prachtige stenen. Ga op reis in de collectie van TiSento en ontdek de nu al iconische hangers van TiSento. Kies het mooiste collier, de mooiste hangers en creëer uw eigen verfijnde look. Selecteer er twee, drie of meer en mix en match de verschillende hangers op uw eigen manier om uw persoonlijke sieraad te krijgen. Zien wij u binnenkort bij Horlogerie van Manen?

 

 

Gilbert van Schoonbeke en het Zwaaiplein

Het Zwaaiplein in Veenendaal, waaraan Horlogerie van Manen gevestigd is, was voor Gilbert van Schoonbeke de oplossing voor zijn turf. Door een gracht van zijn turfstekerijen naar het Zwaaiplein te graven kreeg hij een snellere verbinding met het zuiden. Toen al was het Zwaaiplein dé plek waar alles gebeurde in Veenendaal.

Als de naam van Gilbert van Schoonbeke valt denken wij niet alleen aan Antwerpen, turf en het ontstaan van Veenendaal, maar ook meer specifiek aan het plein waar Horlogerie van Manen nu gevestigd is, het Zwaaiplein. Dit plein, deze historische grond, de toegangspoort van Veenendaal, was vroeger dé plek waar het allemaal gebeurde. In Veenendaal waren vroeger voornamelijk grachten in plaats van straten. De meest belangrijkste grachten kwamen allemaal uit op het Zwaaiplein, het was het kruispunt van alle handel en verkeer, niet in de laatste plaats omdat de Grift er op uit kwam, waardoor de route naar het Zuiden openlag. Gilbert van Schoonbeke, die eerst zijn turf via de Zuiderzee afvoerde richting Antwerpen, zag kansen in Veenendaal. Hij groef eigenhandig een gracht van zijn turfstekerijen dwars door Veenendaal richting het Zwaaiplein zodat hij zijn turf sneller richting Antwerpen kon vervoeren.

Goud en diamanten: Al eeuwenlang een garantie op succes

Mannen, verrast u uw vrouw komende Kerst met een prachtige gouden set van Horlogerie van Manen? De in witgoud en geelgoud met diamanten uitgevoerde set met een ring, creolen en hanger zijn een aanwinst voor iedere vrouw.

Goud is al eeuwenlang de koning onder de metalen. Geen ander metaal heeft zo’n warme gloed, zoveel magie en is al zoveel eeuwen lang zo geliefd. Combineer dit met de meest exclusieve edelstenen op aarde, diamant, en u heeft een uniek product. Wij, Horlogerie van Manen, weten dit als geen ander. Het combineren van goud en diamant in één sieraad is ons handelsmerk. Ook nu weer hebben wij een exclusief set voor u. De in witgoud en geelgoud met diamanten uitgevoerde set met een ring, creolen en hanger zijn een aanwinst voor iedere vrouw. Mannen, verrast u uw vrouw komende Kerst met een prachtige gouden set van Horlogerie van Manen?

Zilverwerk voor de feestdagen

Wat is er nu gezelliger en romantischer dan flakkerend kaarslicht en zilverwerk? Zilveren kandelaren, kaarshouders en ander zilverwerk maken uw komende donkere dagen romantisch, sfeervol en onvergetelijk.

Inmiddels is de tijd verzet en de avond valt alweer vroeg. De feestdagen komen er weer aan en de vroeg invallende duisternis wordt dan verdreven door het licht en geluid van gezelligheid. En wat is er nu gezelliger en romantischer dan flakkerend kaarslicht en zilverwerk? Horlogerie van Manen kan u daarbij helpen. Grote zilveren kandelaren, kaarshouders en ander zilverwerk maken uw komende donkere dagen romantisch, sfeervol en onvergetelijk. Kom gerust eens langs bij Horlogerie van Manen en neem een kijkje in de etalage of onze winkel. Kijkt u gerust eens het bijgevoegde filmpje voor een idee over welk zilverwerk uw huis komende winter gaat sieren.

Sparkle & Shine: Collectie 2019

De schitterende, speciaal voor u geselecteerde nieuwe collectie Sparkle & Shine sieraden van Horlogerie van Manen laat u in 2019 alweer sprankelen en schijnen als nooit tevoren. Valt u voor de charme van goud, zilver en diamant?

Al bijna 60 jaar lang probeert Horlogerie van Manen er alles aan te doen om u zo goed mogelijk te helpen. Door ons uitgebreide assortiment hebben wij eigenlijk ook altijd wel iets wat bij u past. Daarnaast zijn wij altijd weer op zoek naar nieuwe collecties sieraden voor u. Ook nu heeft Horlogerie van Manen weer een mooie collectie voor u samengesteld. Volgend jaar kunt u weer kiezen uit veel soorten sieraden, van armbanden tot colliers of oorhangers, van zeer klassieke tot moderne gouden of zilveren sieraden, met of zonder stenen. Deze schitterende collectie sieraden laat u in 2019 alweer sprankelen en schijnen als nooit tevoren. Valt u voor de charme van goud, zilver en diamant?

Handwerk: Handgesmede zilveren horloges speciaal voor u

Puur vakmanschap. Dat is de conclusie die u zult trekken als u de handgesmede zilveren horloges uit de collectie van Horlogerie van Manen onder ogen krijgt. Met hun krachtige lijnen, fraai en tijdloos design zijn dit horloges met een écht karakter.

 Puur vakmanschap. Dat is de conclusie die u zult trekken als u de handgesmede zilveren horloges uit de collectie van Horlogerie van Manen onder ogen krijgt. Stuk voor stuk zijn de horloges door de zilversmid persoonlijk ontworpen, gevormd en gesmeed. Krachtige lijnen, fraai en tijdloos, zo zou u deze zilveren horloges kunnen omschrijven. De karakteristieke schoonheid benadrukken niet alleen hun eigen schoonheid, maar ook het karakter en de schoonheid van de drager zelf. Daarbij zijn het ook nog eens authentiek Hollandse producten. Schittert u binnenkort met een speciaal voor u handgesmeed horloge van Horlogerie van Manen? Kijk ook eens het filmpje om een impressie te krijgen hoe de zilveren sieraden gemaakt worden.