Nieuwsbrief

Schitterend de Kerstdagen in

Tijdens de Kerstdagen zoekt men elkaar op en genieten we van het samenzijn. Daarom zijn de Kerstdagen bij uitstek de dagen waarop u schitterend ten tonele wilt verschijnen. Horlogerie van Manen begrijpt dit als geen ander. Daarom bieden wij aan om gratis, op vertoon van deze nieuwsbrief, uw sieraden op te poetsen en de zetting van uw sieraden te controleren. Zo kunt u met een gerust hart de Kerstdagen ingaan en u voorbereiden op het nieuwe jaar.

Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om uw oude gouden sieraden in te ruilen voor nieuwe sieraden. Zocht u nog een leuk en origineel kerstcadeau bijvoorbeeld? Ruil dan de oude sieraden met groeibriljanten in voor een prachtig nieuw groeibriljant sieraad van R&C.

Meer tijd om te winkelen

Feestdagen vragen om voorbereiding. Om optimaal voorbereid de Kerstdagen in te gaan zijn er ook deze maand weer afwijkende openingstijden. Zo is er speciaal voor u een extra koopavond op donderdag 21 december en een extra lange koopavond op vrijdag 22 december. De precieze openingstijden zijn hieronder weergegeven.

• Extra koopavond donderdag 21 december: van 09.00 tot 21.00 uur.

• Extra lang geopend op vrijdag 22 december: van 09.00 tot 22.00 uur.

• Zaterdag 23 december: van 09.00 tot 17.00 uur.

EBEL: Meer dan een eeuw oud maar nog steeds vernieuwend

Een horloge geboren uit liefde. Dat is het allereerste prille begin van EBEL. Wanneer Eugène Blum en Alice Lévy in 1911 het horlogemerk oprichten staat al vast dat precisie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Nog steeds is dit het geval. EBEL is bij uitstek het horlogemerk dat naast de kwaliteit ook veel aandacht besteed aan design. Elk EBEL horloge is onderscheidend, gewaagd en elegant.

Naast dat EBEL deze oude waarden nog steeds hanteren lopen zij ook voorop op het gebied van vernieuwing. Neem bijvoorbeeld de EBEL Wave. Het model met de karakteristieke band met golfpatroon, gouden schakels en diamanten is het paradepaardje van EBEL. Het model Wave wordt elk jaar opnieuw uitgevonden, waardoor het horloge modieus, maar toch tijdloos blijft. Begin 2018 op tijd met het nieuwste model EBEL Wave!

Klassieke klasse & gracieus goud: Monzario

Stijlvol. Klassieke klasse. Gracieus goud. Italiaans. Zomaar wat termen die het merk Monzario perfect passen. Al sinds 1989 is het Italiaanse merk actief en produceert het hoogstaande gouden en zilveren sieraden. De stijlvolle armbanden en colliers staan iedereen goed en zijn een aanwinst voor oud en jong. Inmiddels is het einde van het jaar 2017 in zicht en het einde van het oude jaar brengt nieuwe sieraden met zich mee. Nieuwe sieraden voor het nieuwe jaar. Een goud begin van 2018. Wilt u de ster zijn op de vele Kerstdiners en Nieuwjaarsrecepties, harten stelen, keer op keer stralend uw entree maken? Kies dan voor de gouden sieraden voor Monzario. Natuurlijk is dit ook bij uitstek een cadeau voor uw geliefde. Vier de Kerst en het Nieuwjaar samen met Monzario en kom langs bij Horlogerie van Manen. .

Tempus Fugit

Een seizoen vol gezelligheid staat weer voor de deur. Bent u er al klaar voor? Pandora wel. Daarom introduceert Pandora een geheel nieuwe wintercollectie, met als slogan: ‘Do see the wonderful’. U kunt met deze nieuwe collectie, vol met strakke armbanden en schitterende bedels, eindeloos combineren. Van heldere sterren tot ijskristallen en van sneeuwvlokken tot ijsberen, het zit allemaal in de nieuwe winter collectie. Met oog voor de kleinste details zorgt Pandora ervoor dat u klaar bent voor het nieuwe seizoen.